ОТ НАЧАЛОТО ДО КРАЯ ВЪВ ВСЕКИ ЕТАП ОТ ВАШИЯ БИЗНЕС!

Екипът на К. С. Бизнес Акаунт предлага пълен набор от счетоводни и финансови услуги. Ние сме до Вас от стартирането до разрастването на Вашия бизнес като във всеки етап сме на разположение да Ви консултираме и да изготвяме своевременно документи, формуляри, отчети и анализи, необходими при навременно вземане на управленски решения. Нашите консултанти са специализирани в областта на ТРЗ услугите, счетоводните и данъчно-осигурителни консултации. Те ще организират цялостното счетоводно и финансово представяне на Вашата фирма, ще бъдат доверен и сигурен източник на информация и бизнес съвети. Ние ще Ви осигурим представителство и защита пред НАП и други държавни институции във връзка с осъществяването на Вашата дейност.

Избирайки нас, Вие спестявате разходи за поддържане на финансово-счетоводен отдел, ТРЗ отдел  и софтуер. Ние сме тук, за да се погрижим за това и за цялостното счетоводно обслужване на  Вашата дейност, докато Вие се фокусирате единствено върху Вашия бизнес.

Ние ще Ви предложим качествено счетоводно-обслужване на абонаментна цена, съобразена с обема на работата и етапът от развитието на Вашия бизнес. Ние имаме гъвкава ценова политика, която предполага ползотворно сътрудничество с нашите клиенти. Не се колебайте да се свържете с нас, за да Ви предложим индивидуална оферта! 

Sunday the 10th. - Joomla 3.3 Templates